Domácu úlohu odovzdajte ako GITovský repozitár e-mailom na relatko@gmail.com. Do subjectu napiste PTS DU2. Nezabudnite napisat svoje meno. Termín na odovzdanie úlohy je 27.4.2017 23:00

Úlohou je navrhnúť systém, ktorý simuluje proces kvalifikácie na a samotné majstrovstvá sveta vo futbale 2018. Svoj dizajn popíšte. Urobte čiastočnú implemntáciu, ktorá bude simulovať niejaký iný, vymyslený, zjednodušený turnaj. Implementácia nemusí (a ani to neočakavam) byť postačujúca na simuláciu klalifikácie a MS, avšak dizajn má byť dostatočne flexibilný aby implementácia ostatných featurov nebola zásadným problémom vyžadujúcim kompletnú zmenu designu.
Systém sa nainicializuje do stavu zodpovedajúcemu 1.1.2015. Systém spolupracuje s dvoma inými podsystémami: FIFA World Ranking a Simulátor zápasov (týmito systémami sa nemáte zaoberať, máte však definovať ich interface a na čiastkovú impleméntáciu budete potrebovať ich stuby - triviálne nakódené verzie).

Systém má dva use casy. Pre všeobecný prehľad ako prebieha kvalifikácia na MS vo futbale si pozrite Wikipediu. Pre čo najrýchlejšie pochopenie potenciálnej zlošitosti kvalifikačného procesu odporúčam si pozrieť si ako to prebieha v Ázii.

Ak vám niečo v zadaní chýba, alebo sa vám niečo veľmi nepáči, kľudom si ho obmeňte.